Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Monopied fluid

monopied fluid
image_print

Manfrotto lanseaza doua  noi modele de monopiede video fluide.
Pentru ca tot mai multi fotografi filmeaza din ce in ce mai mult cu DSLR-ul, Manfrotto a lansat doua noi accesorii deosebit de utile si versatile, utilizate atat de fotografi cat si de videografi.

  • MVA50 baza fluida pentru cei care deja detin un monopied foto. Este o baza fluida pentru utilizatorii care doresc sa transforme rapid un monopied foto, intr-unul video. Baza poate fi usor atasata pe ultima sectiune a monopiedului foto si este potrivita pentru toate monopiedele cu diametrul ultimului segment de Ø20mm (de exemplu Manfrotto 679B, 680B, 558B). Vezi pret produs aici.
  • Monopiedul MVM250A 2n1: Transformi usor si rapid dintr-un monopied video fluid, intr-unul foto. Poate fi utilizat cu baza atasata, ca si monopied Video fluid pentru utilizatorii care filmeaza dar indepartand baza, se poate transforma intr-un monopied foto de mare incredere. Miscarile sunt line, fluide. Ambele produse le gasim la Photosetup.ro iar pentru MVM250A avem pret aici. Review video aici
  • Translate »