Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Lumina pentru Foto si Video

lumie, sursa lumina
image_print

Manfrotto lanseaza sursele de lumina pe baza de LED seria LUMIE, fiind disponibile trei modele diferentiate pe numarul de leduri incluse, respectiv puterea iluminarii: Lumie Play cu 220 lux, Lumie Art cu 440 lux si Lumie Muse cu 550 lux, modelul Muse avand 4 trepte de reglare a luminii iar primele doua modele avand 3 trepte. Seria LUMIE este destinata deopotriva pasionatilor de fotografie si profesionistilor din domeniul foto/video.

Cele trei modele sunt compacte au din constructie patina hot-shoe, ce se potriveste pe orice tip de aparat foto cu patina standard. Totodata, LUMIE au posibilitatea de a fi atasate pe orice tip de stativ sau trepied foto, deoarece au prindere universala cu filet.

Toate cele trei modele LUMIE au suport de filtru inclus, precum si un set de filtre alcatuit din cele mai uzuale: doua de corectie si unul de difuzie.

Totodata, ele vin cu acumulator Li-Ion, inclus si un cablu USB pentru a putea fi incarcate de la orice dispozitiv electronic ce utilzeaza USB, inclusiv direct de la aparat. Durata de functionare poate varia de la 60 minute pana la 300 minute, in functie de intensitatea luminoasa si modul cum este folosita aceasta sursa de lumina.

Lumina emisa de LED este puternica si constanta, avand un CRI >92% si o temperatura de culoare de 5600K. Temperatura de culoare se poate modifica cu ajutorul filtrelor de corectie, pentru a obtine tonuri calde la portrete. Separat, pentru toate cele trei modele se pot achiztiona seturi de filtre colorate, pentru imagini creative.

Fiind puternica si compacta, LUMIE poate fi purtata in geanta si utilizata de cate ori situatia o cere, atat prinsa pe stativ, pe aparat cat si tinuta in mana.

Seria LUMIE si accesoriile aferente le gasim in magazin la Photosetup.ro

Sursa video: Interviu cu Kaye Ford – Fashion Photographer

Sursa video: Interviu cu Fico and Uva – Food Bloggers

Translate »