Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Prima imprimantă care nu-i plictisitoare și e ceva mai utilă decât altele

image_print

HP Tango este numele celei mai noi imprimante de la HP și este una care se aliniază perfect la afinitatea sporită a internauților pentru design original și comenzi vocale.

HP a reușit din totdeauna să facă o treabă foarte bună când vine vorba de imprimante. Unele dintre cele mai trainice cu care am interacționat în ultimele două decenii au fost create de producătorul american.

Pe lângă avansuri pe partea de funcționalitate și tehnologii de imprimare precum LaserJet, oficialii Hewlett Packard nu au fost imuni când vine vorba de trenduri în design. Cel mai bine, iese la iveală acest lucru în momentul în care te uiți la recent lansata HP Tango.

Continuare pe: playtech.ro

Translate »