Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

AMD Radeon Instinct Mi50 și Mi60: primele acceleratoare grafice pe 7 nm

image_print

AMD a dezvăluit primele acceleratoare grafice pe 7 nm. AMD Radeon Instinct Mi60 și Mi50, căci așa se numesc, sunt cele mai rapide GPU-uri pentru data centere. Nu sunt proiectate pentru gaming, ci pentru activități intensive, cum ar fi deep learning, computing și rendering. Sunt bazate pe arhitectura AMD Vega 20 și sunt realizate de TSMC prin procesul de fabricație FinFET pe 7 nm. Sunt și primele plăci grafice ce se folosesc de o magistrală PCIe 4.0 x16, ce oferă o lățime de bandă teoretică de până la 31.51 GB/s. La exterior, ambele plăci arată identic. Au 267 mm lungime, ocupă două sloturi PCI și, surprinzător, vin cu un sistem de răcire pasiv.

Continuare pe: arenait.ro

Translate »