Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Detalii oficiale despre gama de procesoare AMD Zen 2 Epyc: 7 nm, până la 64 nuclee și spor de performanță de 25%

image_print

AMD tocmai a dezvăluit noua generație de procesoare Epyc, nume de cod Rome. Noile procesoare sunt destinate serverelor, vin cu până la 64 nuclee/128 fire de execuție și sunt bazate pe microarhitectura Zen 2. În timp ce Intel întâmpină dificultăți cu procesul de fabricație pe 10 nm, AMD face trecerea pe 7 nm, asigurând astfel un spor de performanță de 25% per core față de generația anterioară. Totodată, Zen 2 are o densitate de tranzistori de două ori mai mare și un consum de energie cu 50% mai mic comparativ cu Zen+ 12 nm.

Continuare pe: arenait.ro

Translate »