Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Ai fi uimit, dar purtabilele se vând ca pâinea caldă: cât de mare este creșterea

image_print

Apple, Xiaomi și Fitbit dictează piața de purtabile, iar lansările de produse noi au facilitat o explozie a vânzărilor pe cel de-al treilea trimestru fiscal al acestui an.

Cei de la IDC au făcut public cel mai recent studiu al lor cu referire la piața de purtabile la nivel global. Acesta surprinde al treilea trimestru fiscal din acest an și, în mod uimitor, scoate la iveală o crește a vânzărilor cu 21,7% față de aceeași perioadă din 2017. Deși ai fi tentat să crezi că nu se mai vând ceasurile inteligente ca la început, te înșeli amarnic.

Continuare articol la: http://playtech.ro

Translate »