Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Apple te „obligă” la un euro pe iCloud: de ce e penibil și nu am rezistat ofertei

image_print

Chiar și dacă investești 8.000 lei în cel mai scump iPhone lansat vreodată, după câteva săptămâni te vei confrunta cu un mesaj de eroare. Vei fi invitat destul de agresiv să dai 4,49 lei pe lună pentru a-ți face upgrade la spațiul de stocare pe iCloud. E penibil.

Folosesc un iPhone de la prima generație din 2007 și, cu excepția ultimilor ani în care au explodat prețurile, am fost un propovăduitor al gadgeturilor companiei. În continuare le folosesc eu, în continuare îmi fac upgrade-uri la fiecare câțiva ani, dar, pur și simplu, nu le mai recomand. O parte din problemă ține de chichițe precum cea pe care o voi detalia mai jos și pe care am menționat-o în titlu.

Continuare articol pe: http://playtech.ro

Translate »