Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

FSP Raider II – o sursa de 750W foarte buna pentru un sistem high end

image_print

FSP este unul dintre cei mai buni producatori de surse si de platforme pentru acestea. Multe dintre platformele lor sunt intalnite si in sursele cu nume mai familiar precum Seasonic sau Corsair. Modelul pe care vi-l recomand astazi si care merita atentia voastra daca vreti o sursa de calitate, ieftina si capabila sa faca fata cu brio oricarui sistem, este Raider 2 de 750W.

Aceasta sursa promite din start fiabilitate datorita garantiei de 5 ani oferita de producator. O sursa trebuie sa fie stabila, teapana pe termen lung. Nu o schimbi la fel de des precum un procesor sau o placa video. In plus este expusa la diferite socuri electrice de pe retea, iar electronica din interior si componentele folosite trebuie sa fie de cea mai buna calitate.

Continuare articol pe: http://arenait.ro

Translate »