Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Google Chrome mai face un pas împotriva site-urilor care te păcălesc

image_print

Atunci când stai pe net și vizitezi diverse site-uri, deja ai un tipar bine stabilit al acțiunilor pe care le faci. Știi ce și unde se află, dar știi și cam câte pagini ai de vizitat până să ajungi unde vrei. Probabil la fel de bine știi și cum se comportă butonul ”înapoi”, până când n-o mai face așa cum ar trebui.

Sunt o mulțime de site-uri malițioase pe care, atunci când le vizitezi, ai surpriza să descoperi că încearcă să te trimită înapoi pe alte pagini decât cele de pe care ai venit. Site-urile fac asta din diverse motive, fie că vor să adune date sau vor să mai câștige niște bani din reclame.

Continuare articol pe: http://playtech.ro

Translate »