Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Vei putea cumpăra televizorul rulabil de la LG din 2019

image_print

Spre suprinderea celor prezenți la târgul de tehnologie de la Las Vegas, LG a prezentat primul televizor Ultra HD ce poate fi rulat ca un covor. Acesta este gigantic, cu o diagonală de 65 de inci și se pare că se va preta pentru o varietate foarte mare de scenarii și spații restrânse. Conform specificațiilor oficiale, când nu-l folosești, este foarte ușor să-l rulezi și să-l ascunzi într-un colț al camerei sau după dulap.

A părut ca o mișcare din partea LG ce poate să fcă nu neapărat ca un produs pentru consumator. Ei bine, se pare că surse din companie au declarat pentru Bloomberg că televizorul ar putea fi cumpărat începând cu anul viitor. Iar acestă dezvăluire ar putea fi făcută tot la CES în Las Vegas. Potrivit unor documente internet, cei de la LG plănuiesc să arate acest televizor rulabil la CES 2019 și nu va fi un prototip, ci un produs ce ar putea fi și cumpărat.

Continuare articol pe: http://playtech,ro

Translate »