Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

„Secretul” AMD: de ce nu-ți distrug bugetul procesoarele momentului

image_print

Să vorbești despre procesorul din calculator – fie că e un desktop, fie că e un laptop sau chiar telefon – nu mai e cool. Nu ca pe vremuri, când oamenii își făceau sistemele „pe bucăți”. Chiar și așa, componenta asta e vitală și îți dai seama de importanța ei atunci când nu livrează la nivelul la care te aștepți.

Cu Ryzen, AMD și-a regăsit un suflu pe care nu l-a mai avut de ceva ani. De la PC a trecut la laptop și acum numeri cu zecile chiar și în România modelele de sisteme disponibile. În mai puțin de doi ani, cipul acesta a ajuns să fie de interes. După vremea în care și eu mi-am făcut un PC pe componente, și eram „la zi” cu tot ce-i nou în hardware, promisiunile mari ale AMD m-au făcut să fiu iar interesat de procesoare. Versiunea Ryzen mobilă am testat-o chiar și într-un laptop. Acum stau cu ochii pe oferta magazinelor locale pentru un laptop personal.

Continuare articol pe: http://playtech.ro

Translate »