Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Cel mai îndepărtat obiect cosmic descoperit vreodată înconjoară Soarele într-o mie de ani

image_print

Spațiul nu va înceta niciodată să uimească umanitatea pentru că vor fi întotdeauna mistere care îi vor atrage pe oamenii de știință.

Desigur, cu cât misterele sunt mai îndepărtate de noi, cu atât există motive de dispută între cercetători. Amintește-ți de “scandalul” iscat în jurul Pluto, dacă e sau nu o planetă.

O nouă echipă de cercetători ar fi descoperit recent încă un punct extrem de îndepărtat, chiar mai mult decât Pluto, despre care există certitudine că nu e asteroid sau un obiect cosmic efemer.

Punctul a fost botezat Îndepărtatul, dar are și o denumire științifică – 2018 VG18 – să fie siguri există și un nume de cod, în cazul în care se iscă iar vreo dispută și trebuie apoi să-i retragă porecla.

Continuare articol pe: http://playtech.ro

Translate »