Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Laptopul Samsung pentru pasionații de desen și proiectare

image_print

Indiferent cât de bine te-ai obișnuit să desenezi cu degetul pe un touchscreen sau să iei câteva notițe, nimic nu se compară cu experiența utilizării unui creion. Tocmai din acest motiv, sud coreenii sunt de părere că ar exista în continuare un public pentru laptopuri cu stylus. Dovada acestei filozofii este un sistem cât se poate de actual din prisma configurației dotat cu un stylus similar cu cel livrat împreună cu Samsung Galaxy Note.

Dacă te-a încântat din totdeauna funcționalitatea gadgetului S Pen, dar ți-ai dorit să o experimentezi pe o suprafață de lucru mai mare, o poți face prin intermediul noului Samsung Notebook 9 Pen. Acesta ar fi trebui să aibă parte de o lansare oficială cu ocazia CES 2019, în primele săptămâni ale anului viitor. Din motive necunoscute însă, a fost lansat mai devreme.

Continuare articol pe: http://playtech.ro

Translate »