Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Review Motorola One – smartphone mid-range excelent, campion la autonomie

image_print

Având în spate șase generații de smartphone-uri mid-range, Motorola este considerat un jucător cu experiență pe acest segment de piață. Cu toate acestea, zona mid-range a ajuns să fie foarte aglomerată în ultima perioadă, așa că subsidiara Lenovo, motivată de succesul Nokia și Xiaomi, a decis să intre într-un final în hora Android One. Pentru cei ce nu știu, Android One este un program susținut de Google prin care modelele înrolate beneficiază de o experiență Android stock și de actualizări software timp de minim doi ani. Cu alte cuvinte, terminalele Android One se doresc a fi o alternativă de buget la seria de smartphone-uri Google Pixel.

Continuare articol pe: http://arenait.ro

Translate »