Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Cartea Daliei caută mentori care să-i învețe programare pe copiii deficienți de auz

image_print

Cartea Daliei caută mentori care să se alăture proiectului „I educate to have a voice” desfășurat în perioada februarie – martie 2019. Cu sprijinul lor, 30 de copii de la Liceul Special pentru Deficienți de Auz, Cluj-Napoca își vor dezvolta abilitățile digitale prin intermediul unui club de programare.

În România există peste 25.000 de persoane cu deficiență de auz, dintre care aproximativ 2.000 sunt elevi. Pentru acești oameni, capacitatea de comunicare este redusă la limbajul mimico-gestual și absența unui vorbitor specific lângă ei îi împiedică în a se integra în societate. Dintre adulți, 85% nu sunt activi pe piața muncii, iar în viitor acest număr va crește pentru că locurile de muncă moderne necesită abilități digitale.

Fii și tu voluntar pentru Cartea Daliei

Continuare articol la: http://techcafe.ro

Translate »