Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

AMD Radeon VII este prima placă video dezvoltată folosind procesul de fabricație de 7 nm

image_print

AMD a fost pe scena CES 2019 și nu a dezamăgit absolut deloc. Este cea mai așteptată companie de la CES 2019 unde este așteptată să lanseze, pe lângă noi soluții grafice de top, a 3-a generație de procesoare din familia AMD Ryzen.

Un competitor pentru Nvidia RTX 2080

Chiar dacă prețul este unul asemănător cu al RTX 2080, noua placă video de la AMD promite performanțe îmbunătățite, conform prezentării CEO-ului companiei, Dr. Lisa Su. AMD Radeon VII este bazată pe a 2-a generație de procesare Vega și va capabilă să ruleze, fără probleme, jocuri de top la rezoluție 4K.

Continuare articol la: http://techcafe.ro

Translate »