Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Noi informatii despre lunile lui Neptun

image_print

Telescopul Hubble a descoperit inca din 2013 o mica bucata de roca, orbitand in jurul planetei albastre. Aceasta a fost botezata dupa numele unui personaj mitologic grecesc – Hippocamp – un monstru marin, asemanator cu calutul de mare. Daca stai sa te gandesti ca insasi planeta poarta numele zeului marilor, iar restul lunilor sunt si ele denumite dupa zei sau creaturi marine, totul are logica. Desi numele nu sunt taman usor de retinut.

Hippocamp are dimensiuni reduse – de aproximativ 21 de mile – deci nu iese in evidenta prin asta. Atunci ce e demn de mentionat la ea, va veti intreba. Ei bine, se pare ca nasterea ei reprezinta partea interesanta. Luna aceasta se afla in apropierea unei alteia, mai mari de 6 ori decat ea, numita Proteus. Se pare ca o cometa a lovit-o pe aceasta din urma, acum multe milioane de ani, fapt ce a dus la nasterea unui nou satelit pentru Neptun.

Continuare articol pe: http://arenait.ro

Translate »