Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Dilema colonizarii spatiale

image_print

Incepem cu cel pe care presa il numeste Tony Stark al zilelor noastre. Sud-africanul nascut in Pretoria, dar care mai detine cetatenie canadiana si americana, dispune de fondurile necesare pentru a-si putea duce la capat visul: colonizarea planetei rosii. Bine, dupa cum spuneam in deschidere, el mai are parte de ceva in plus: expunere maxima in mass-media. Orice face, orice scrie pe twitter, devine automat subiect de stiri, mai ceva ca la Trump!

Bazandu-se pe ceea ce vedem si noi in jur, Musk a concluzionat ca in ritmul de dezvoltare al societatii moderne presupune, inevitabil, distrugerea Terrei. Dupa ce a stat si a cugetat bine, a decis ca planeta cea mai apropiata de noi, unde ne-ar fi usor sa ajungem si care ne poate oferi conditii de viata, ar fi Marte. Desi nu are momentan vegetatie sau atmosfera, indeplineste alte conditii: are forta gravitationala rezonabila (cam la o treime din cea de aici), are apa la poli si este indeajuns de aproape de Soare pentru a folosi caldura si lumina acestuia. Solutia pentru a o face locuibila cat mai repede este bombardarea zonelor polare cu rachete nucleare. Ideea e buna, chiar daca nu ar da rezultatele scontate, pentru ca macar ne-ar scapa de cateva focoase atomice din arsenalul SUA sau URSS. Pardon, al Rusiei!

Continuare articol pe: http://arenait.ro

Translate »