Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Netflix pregătește o scumpire mare: cât ar costa Netflix cu noul plan

image_print

Anul a început cu o scumpire a serviciilor Netflix. Din fericire, România n-a fost afectată, dar acum s-ar putea să nu mai ai așa mare noroc.

În prezent, Netflix are trei tipuri de abonamente. Cel mai ieftin presupune că nu ai acces la conținut Full HD sau 4K și poți viziona doar pe un dispozitiv. Cel mai scump îți oferă și 4K, dar si acces de pe patru dispozitive în același timp.

Toate aceste prețuri ar urma să fie schimbate în 2019, conform unei scheme de tarifare până acum accesibilă anumitor utilizatori din Italia. Astfel, în prezent, prețurile Netflix în Europa sunt așa: opt euro, 10 euro și 12 euro pentru cele trei tipuri de abonamente.

Continuare articol pe: http://playtech.ro

Translate »