Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Dacia Duster cu cel mai puternic motor e ca un Mercedes. Cum „rupe” șoseaua noul SUV românesc

image_print

Dacia Duster cu noul motor TCe de 1.3 litri și 150 de cai-putere este un SUV cu performanțe de Mercedes. Nu e deloc o exagerare, pentru că este un motor dezvoltat de Daimler, iar cineva l-a și testat.

Cu acest motor, Dacia Duster a devenit cea mai rapidă mașină românească făcută până acum. De prima dată când te urci la volanul acestui SUV, ai impresia că ai intrat într-o mașină premium, iar performanțele se simt de la prima „cheie”. De fapt, nu prea ai o cheie, pentru că motorul îl pornești de la un buton. Impresionant pentru o mașină Dacia, nu?

Continuare articol pe: http://playtech.ro

Translate »