Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Nvidia confirma suportul Ray Tracing pe placile video GTX Pascal si Volta

image_print

Nvidia a cofirmat oficial faptul ca tehnologia Ray Tracing va fi portata si pe seria de placi video GTX 10. Initial se credea ca seria RTX va fi unica in acest sens deoarece are un alt hardware, insa pare ca nu este chiar asa.

Din luna aprilie lucrurile se vor schimba, iar seria GTX primeste aceasta functie incepand cu placa GTX 1060, cel mai slab model care va putea suporta RT. Este vorba de varianta de 6GB, iar efectele Ray Tracing nu vor fi la fel de accentuate ca pe modelele RTX. Umbrele, luminile, reflexiile, vor fi afisate la o calitate mai slaba.

Continuare articol pe: http://arenait.ro

Translate »