Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Vivo S1 este cea mai nouă chinezărie care îți fură ochii

image_print

Tot mai multe companii chinezești lansează diverse versiuni ale aceluiași gadget pentru anumite piețe de pe mapamond. În cazul chinezilor de la Vivo, de această dată este vorba de o versiune ”mai deșteaptă” de Vivo V15 lansat la începutul acestei luni. Sub numele Vivo S1, gadgetul are mai multe particularități atrăgătoare.

Un terminal mainstream cu un aspect de top, rame inexistente și o cameră frontală periscopică, Vivo S1 este construit în jurul unui panou de 6,53 inci. Are o rezoluție Full HD+ și un raport de aspecti de 19,5:9. Partea de procesare este asigurată de o combinație între un SoC Helio P10 și o cantitate de memorie RAM egală cu 6GB, mai mult decât generoasă.

Continuare articol pe: http://playtech.ro

Translate »