Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Huawei și HONOR – noi obiective pentru strategia de brand dual

image_print

Richard Yu, director executiv al Huawei Consumer BG, a anunțat pe contul său oficial SinaWeibo noile obiective strategice ale companiei:

  1. Huawei va deveni cel mai mare producător de smartphone-uri din lume;
  2. HONOR va deveni al doilea mare producător de smartphone-uri din China și al patrulea din lume;
  3. Compania va sprijini HONOR în dezvoltarea de produse de ultimă generație și va continua să investească în inovația tehnologică, distribuția canalelor și strategiile de retail, menținând în același timp o strategie fermă de brand dual între HONOR și Huawei. Ambele branduri își vor menține gândirea vizionară și vor contribui la crearea unei lumi inteligente, pe deplin conectate.

Richard Yu consideră că „Huawei Consumer BG a intrat într-o nouă etapă,” și că „anul acesta, Huawei și HONOR vor deveni probabil cel mai mare producător de smartphone-uri din lume.”

Continuare articol pe: http://mobile247.ro

Translate »