Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Cum reparau românii Dacia doar cu o sârmă pe vremea lui Ceaușescu

image_print

Dacia va rămâne pentru totdeauna un fel de simbol pentru România. Denumirea în sine amintește de niște vremuri de mult apuse, dar la care te gândești cu mândrie. Pentru mulți români, Dacia este chiar prima lor dragoste…pe patru roți.

Azi, există așa o tendință generală de a crede că Dacia a fost și este mașina săracului, dar au fost vremuri când mulți români nu-și puteau permite nici măcar un astfel de autoturism (nici acum nu e prea diferit).

 

Îmi amintesc toate poveștile interesante pe care mi le spuneau părinții și alte rude care au trăit anii comunismului. Ultima parte a guvernării lui Nicolae Ceaușescu (de la jumătatea anilor ‘70 și anii ‘80), care a fost sumbră, conform istoricilor, a fost, cât de cât, luminată de momentele petrecute în mașina Dacia sau pe lângă aceasta, când orice român încerca să o repare mia cu o sârmă, mai cu un patent…

Continuare articol pe: http://playtech.ro

Translate »