Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Nubia Red Magic 3, cel mai bun telefon de care nu ai auzit

image_print

Apple și Samsung sunt nume mari în lumea smartphone-urilor, însă chinezii de la Nubia lansează un telefon care promite mai mult, la un preț mult mai mic.

Compania chineză Nubia a dezvăluit un telefon ce e capabil să tragă fotografii de 48 de megapixeli și clipuri video 8K. Telefonul lucrează atât de intens încât răcirea este realizată printr-un heatpipe de cupru, dar și cu ajutorul unui ventilator dedicat. La fel ca laptopurile.

 

Nubia Red Magic 3 este țintit către gameri și este vândut ca un telefon pentru jocuri, însă ar putea fi o bestie și când vine vorba de foto și video.

Continuare articol pe: http://playtech.ro

Translate »