Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Cel mai rapid camion din lume are 2.400 CP și e ca o mașină de curse pe steroizi

image_print

Te-ai plictisit de mașinile sport care se laudă cu peste 1.000 de cai-putere sub capotă? Privește acest camion tunat care scoate aproape de două ori mai multă forță decât cele mai puternice mașinile din lume. Acesta e considerat cel mai rapid camion din lume.

Camioanele nu sunt vehicule pe care obișnuiești să le vezi pe pistele de curse, nici în standurile de reparații pentru automobilele rapide. De regulă, camioanele sunt cele cară mașinile de curse, nu cele care participă la competițiile de viteză, dar nu e și cazul acestui camion.

 

Cei 2.400 de cai-putere fac din acest „monstru” cel mai rapid camion de până acum și, am putea spune, și cel mai „rebel”. N-ai să-l vezi niciodată purtând în spate o remorcă de câteva tone plin cu marfă și nici n-o să-l depășești vreodată pe autostradă.

Continuare articol pe: http://playtech.ro

Translate »