Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Concluzie surprinzătoare despre persoanele cu păr roșcat. Ce arată un amplu studiu ADN

image_print

Până de curând, oamenii de știință credeau că o singură genă este responsabilă de culoarea roșcată a părului, iar faptul că există atât de puține persoane roșcate era un mister.

Un studiu recent, realizat de cercetătorii de la Universitatea Edinburgh, arată că în realitate mai multe gene, până acum necunoscute, sunt implicate în culoarea roșcată a părului.

În cadrul studiului au fost analizate informații genetice furnizate de UK Biobank și au inclus 350.000 de persoane. Oamenii de știință au comparat ADN-ul persoanelor roșcate cu al celor care au părul blond, brunet sau șaten.

În acest fel, ei au observat că există 8 gene diferite între roșcați și bruneți, deși până acum experții credeau că doar gena MC1R dă culoarea roșcată a părului.

Continuare articol pe: http://yoda.ro

Translate »