Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Primele poze realizate cu OnePlus 7 Pro au apărut pe Internet

image_print

OnePlus 7 este programat să fie lansat pe 14 mai. Acum, avem și câteva imagini menite să ne arate cât de bune sunt fotografiile realizate cu telefonul.

Înainte de lansare, cei de la Wired au avut șansa să se „joace” cu un model de pre-producție a lui OnePlus 7 Pro pentru a vedea cât de bună este camera.

 

OnePlus 7 Pro are trei camere foto pe spate, iar una dintre ele va fi capabilă de un zoom optic 3x. Modelul anterior, OnePlus 6T, era capabil de un zoom optic 2x. Deci acestă nouă variantă are un avantaj mic asupra lui 6T. Cei de la Wired notează că astfel de fotografii au destul de multe detalii în imagine și că pozele nu sunt procesate prea mult. Celelalte două camere foto nu au fost dezvăluite oficial, dar se crede că este vorba de una normală de 40 MP și o alta ultra wide.

Continuare articol pe: http://playtech.ro

Translate »