Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Când s-ar putea transforma Facebook într-un cimitir digital

image_print

Băiatul din „The Sixth Sense” spune că „I see dead people”. Cât de curând, același lucru s-ar putea spune și despre Facebook.

Un studiu realizat de Oxford Internet Institute arată că numărul profilurilor de Facebook ale persoanelor decedate al putea să-l depășească pe cel al persoanelor în viață în 51 de ani.

 

Cercetătorii de la Oxford Internet Insitute, un departament al Universității Oxford, au făcut un exercițiu de imaginație și au realizat un scenariu în care rețeaua socială nu va mai obține alți utilizatori noi pe platformă. În acest caz, cel puțin 1,4 miliarde de utilizatori vor fi morți până în 2100, iar 2070 va fi anul în care numărul morților de pe Facebook, îl va depăși pe cel al celor vii.

Continuare articol pe: http://playtech.ro

Translate »