Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Experiență: cum arată o săptămână „tradusă” în aplicațiile de pe telefonul meu

image_print

În ziua de azi există o aplicație pentru orice. Pe lângă cele de bază, Facebook, Instagram sau Netflix, există o groază de aplicații care îți fac viața mai ușoară și fac chestii pentru tine ca să nu-ți mai bați tu capul.

Unele îți cer o listă de ingrediente și îți oferă rețete în funcție de ce ai prin frigider. Altele te ajută să calculezi cât datorează fiecare și cui în grupul de prieteni. Există aplicații care te ajută chiar să găsești cea mai apropiată toaletă publică de locația ta.

 

Deci nu ne confruntăm sub nicio formă cu lipsa de ofertă. Din acest motiv, rareori mai întreprindem o acțiune fără a folosi în paralel o aplicație.

Continuare articol pe: http://playtech.ro

Translate »