Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Cum folosește poliția recunoașterea facială pe oameni fără ca aceștia să știe

image_print

Amazon a lansat acum câțiva ani Rekognition, un instrument de recunoaștere facială, care a fost folosit pentru prima oară în 2017, de biroul șerifului din Washington County, Oregon.

Ulterior, în 2019, biroul a oferit acces jurnaliștilor de la The Washington Post să vadă cum a schimbat Rekognition activitatea polițiștilor de atunci până în prezent. Jurnaliștii au descoperit astfel că polițiștii foloseau Rekognition în modalități pe care cei de la Amazon probabil nu au intenționat vreodată, cum ar fi identificarea persoanelor suspecte inconștiente, a persoanelor care nu vor să spună cine sunt, a cadavrelor și chiar a portretelor robot. Tehnologia a ajuns să fie folosită, astfel, în moduri mai puțin etice de către poliție.

Continuare articol pe: http://playtech.ro

Translate »