Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Inima printata 3D la Tel-Aviv

image_print
Medical fact: Conform OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii), in 2018 cardiopatia ischemica si accidentele vasculare cerebrale au reprezentat maladiile care au generat cele mai multe pierderi de vieti. Primul transplant de inima a fost realizar in 1967, in Cape Town, pe cand in Romania asta s-a intamplat abia in 1999, in Bucuresti, la Spitalul Floreasca!

Fast forward si ne aflam in 2019, cand cercetatorii de la Universitatea din Tel-Aviv au reusit o premiera mondiala: primul cord creat cu ajutorul unei imprimante 3D, folosind tesut uman. Dupa cum se vede in imagini, nu este vorba de un organ in marime naturala, dar ea este copia identica a uneia normale: are vase sangvine si cate doua atrii si doua ventricule.

Continuare articol pe: http://arenait.ro

Translate »