Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Noile placi video AMD Radeon Navi vor fi ieftine

image_print

Noile placi video de la AMD, despre care nu stim mai nimic, vor avea un pret sub cel al lui Radeon VII. Adica sub 3500 lei. Ceea ce inseamna ca noile placi video ori nu sunt la fel de puternice precum concurenta, fie AMD pur si simplu a reusit sa produca un produs echilibrat. Insa eu cred a noile placi video nu vor fi unele high end.

Noile placi video de la AMD vor fi solutii mid-range cuprinse probabil intre 1500-3000 lei, fix acolo unde sunt cele mai mari vanzari. Probabil o sa vedem si o placa video noua care sa inlocuiasca batranul RX 480/580 deja depasit.

Continuare articol pe: http://arenait.ro

Translate »