Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Ce trebuie să verifici atunci când cumperi o trotinetă electrică?

image_print

O trotinetă electrică este o soluție excelentă de transport, ce folosește o tehnologie verde și are o serie lungă de avantaje în comparație cu alte soluții de transport cum ar fi mașinile particulare, transportul public, etc. O trotinetă electrică nu necesită permis de conducere, asigurări și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la găsirea unui loc de parcare. Totuși, există multe tipuri și modele de trotinete electrice, fiecare cu caracteristici diferite, funcții importante sau mai puțin importante, de aceea am hotărât să vă prezentăm o listă de lucruri pe care ar trebui să le verificați atunci când decideți să cumpărați o astfel de trotinetă.

Continuare articol pe: care4it.ro

Translate »