Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Geotagging – cum elimini informațiile de locație din pozele pe care le pui online

image_print

Multe dintre pozele pe care le faci cu o cameră profesională sau un telefon sunt însoțite de informații precise de locație. Acelea sunt acumulate prin GPS și inscripționate în datele EXIF al fișierelor printr-un proces intitulat ”geotagging”. Asta nu înseamnă însă că nu le poți elimina.

Dacă obișnuiești să-ți încarci fotografiile făcute cu telefonul sau o cameră recentă în Picassa, Lightroom, Flickr sau alt manager de poze, imaginile tale ar putea fi amplasate pe o hartă. Folosind detaliile desprinse din modulul GPS al camerei sau al smartphone-ului, acele informații sunt imprimate în fișierul salvat pe PC sau postat online. Pe același principiu, când încerci să postezi o fotografie pe Facebook, aplicația îți sugerează să atașezi locația în care a fost făcută, pentru că are deja acea informație.

Continuare articol pe: playtech.ro

Translate »