Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Schimbarile de design suferite de Galaxy Fold si cand vine pe piata

image_print

De cate ori nu am auzit ca Fold revine pe piata? Cred ca de 3-4 ori. De data asta este pe bune, speram, deoarece Samsung a finalizat modificarile de design si telefonul este pregatit de relansare imediat dupa Note 10. Repet, sper sa fie ultimul anunt.

Fold este acum la ultimele pregatiri inainte de lansare si am aflat care sunt modificarile suferite pentru a-l face perfect functional si rezistent. O sa va atasez si niste fotografii sa vedeti. Informatia este oficiala, nu un zvon, de aceea speram sa fie ultimul anunt.

Samsung a prelungit folia pe ecran pana pe margini astfel incat sa fie mult mai greu de dat jos, spatiul dintre carcasa si balama este acum mai mic, marginile de sus si de jos sunt acoperite ca sa nu mai intre obiecte straine, balamaua este mai mica dar mai rezistenta si sub ecran sunt straturi de metalice pentru rezistenta.

Continuare articol pe: arenait.ro

Translate »