Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Cum vrea Huawei să te convingă că ai nevoie de un telefon 5G

image_print

5G-ul vine peste noi și Huawei caută motive cu care vrea să te convingă să dai o căruță de bani pe un telefon cu conectivitate 5G.

Rețelele internetului viitorului sunt abia la început în câteva țări de pe glob. În același timp, câțiva producători au modele de telefoane cu conectivitate 5G pe piață, însă aceste versiuni sunt mai scumpe decât cele 4G LTE.

Un Huawei Mate 20 X cu conectivitate 5G are un preț de aproximativ 6300 de lei, iar un Huawei Mate 20 X 4G LTE îl găsești și pe la 4000 de lei. Deci accesul la 5G te costă cel puțin 2300 de lei în plus (fără a lua în considerare un abonament la operator). Ce primești în schimb?

Continuare articol pe: playtech.ro

Translate »