Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Vodafone lanseaza VoLTE si VoWIFI

image_print

Prin 2014 renuntam la toate abonamentele de telefonie mobila pe care le aveam la Vodafone. Imi aduc aminte bine cum doamna de la retentie, care ma sunase abia cand la ei a ajuns cererea de portare in Digi.Mobil, imi spunea ca nu ar trebui sa plec si ca ei implementeaza tot felul de chestii revolutionare, printre care si VoLTE.

Fast-forward in 2019 si operatorul rosu anunta, intr-un final, cu mare tam-tam, implementarea VOLTE si VoWIFI. In cazul in care nu sunteti familiari cu cei doi termeni, aflati ca inseamna Voice over LTE (unde LTE vine de la  Long-Term Evolution), alta denumire pentru 4G) si Voice over WiFi. Ambele servicii ofera o claritate mai mare a apleurilor efectuate fie in 4G, fie printr-o retea WiFi. Primul permite mentinerea apelului pe 4G, fara a mai fi nevoie de un downgrade in 3G, iar a doua permite efectuarea apelurilor de pe numarul de telefon, insa folosind o conexiune WiFi, chiar daca semnalul GSM este slab sau deloc prezent.

Continuare articol pe: arenait.ro

Translate »