Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Soluția pentru urgențe creată de un român poate salva vieți mai bine decât 112. De ce n-o vrea STS?

image_print

În cazul unui pericol, e posibil ca un apel la 112 să nu fie suficient pentru a te putea salva. În acest sens, un român stabilit în SUA vine cu Cell 411, o aplicație menită să te lase să te ajuți singur, dacă statul român nu o face.

Data viitoare când te vei confrunta cu o situație periculoasă, aplicația Cell 411 ți-ar putea fi la îndemână. Partea interesantă e că aceasta a fost dezvoltată de un român. Este vorba despre Virgil Văduva, care a emigrat din România la un an după Revoluție și locuiește în Statele Unite de aproape 30 de ani.

Cell 411 este o aplicație pentru situații de urgență, iar cu ajutorul acesteia poți să-i alertezi mai ușor pe ceilalți atunci când ești în pericol, printr-un singur buton. Totuși, aceasta nu este doar folosită pentru alertare, ci este un adevărat sistem de intervenție și administrare în timp real al situațiilor de urgență.

Continuare articol pe: playtech.ro

Translate »