Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Cum poți să-ți pui telefonul în slujba cercetării cancerului, în timp ce dormi

image_print

Cancerul este o boală grea, dar aplicația DreamLab este o modalitate prin care îi poți ajuta pe bolnavii de cancer, fără prea mult efort din partea ta.

În timp ce dorm, utilizatorii de smartphone din România pot contribui la cercetarea pentru combaterea cancerului. Astfel, doar îți pui telefonul la încărcat peste noapte și poți ajuta la combaterea acestei boli.

DreamLab este aplicația prin care poți face exact acest lucru. Este o aplicație mobilă care accelerează cercetarea împotriva cancerului prin crearea unei rețele între procesoarele telefoanelor utilizatorilor. Cercetătorii din domeniul oncologic au realizat un algoritm bazat pe inteligența artificială care analizează date complexe, iar în proces necesită o putere foarte mare de procesare.

Continuare articol pe: playtech.ro

Translate »