Această fucție este testată acum în versiunea beta, dar este disponibilă deocamdată doar pentru anumiți utilizatori. Ea permite celui care o activează să nu mai fie „urmărit” de aplicația Google Maps prin locurile de unde merge.

În momentul în care va fi lansată pe scară largă, funcția va fi cu siguranță apreciată de persoanele care pun preț pe confidențialitate. Însă ei trebuie să știe că atunci când pornesc modul incognito vor pierde toate locațiile salvate și hărțile personalizate.

În prezent, cei care vor să șteargă din arhiva aplicației istoricul locațiilor vizitate trebuie să facă manual acest lucru. Dacă nu, Google Maps va păstra locațiile care au fost vizitate, la fel și momentul vizitei.

Continuare articol pe: www.yoda.ro