Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Revolut si Google Pay

image_print

A trecut aproape un an si jumatate de cand Revolut+Google Pay=Love si in Romania.  Insa, de atunci, nimic oficial de la firma de finetech…

Ei bine, ieri am facut un update la Android 10 pe OnePlus 6 personal si mi-a aparut printre aplicatiile preinstalate si Google Pay. Mi-am spus sa incerc sa adaug cardul de Revolut, just for the fun of it! Si, prima minune, m-a lasat sa fac asta, desi cardul meu este deschis in Romania! Anterior, nu puteai adauga un card in Google Pay, decat daca aveai adresa din alta tara. Am prieteni care au schimbat din aplicatie tara pe Irlanda ca sa poata folosi metoda de plata. Mie, insa, nu mi-a mers metoda, insa am inteles ca si dintre cei care au reusit, unii au avut probleme ulterior.

Continuare articol pe: arenait.ro

Translate »