Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

HBO GO costa mai mult

image_print

Incepand de ieri, platforma online de continut video si-a marit cu un euro abonamentul: “Dorim sa te informam ca pretul abonamentului va fi modificat. Abonamentul tau lunar va creste de la 2,99 euro/luna la 3,99 euro/luna. Aceasta modificare va fi implementata la prima facturare dupa 21 noiembrie. Daca in prezent beneficiezi de o perioada promotionala, dupa incheierea acesteia se va aplica noul pret”, suna notificarea transmisa catre clientii care au achizitionat EXCLUSIV abonament pe platforma online. Cresterea nu se aplica la abonamentele de pachete TV la canalele HBO, care au optiunea online activata fara costuri.

Continuare articol pe: arenait.ro

Translate »