Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Razer Junglecat – accesoriu de gaming pentru telefon

image_print

Gaming-ul se muta din ce in ce mai mult pe telefoane, iar producatorii deja cunoscutoi de periferice vin cu solutii ingenioase si pentru smartphone-uri. Razer a lansat Junglecat, un accesoriu de gaming pentru telefon.

Junglecat arata asa cum vedeti in imagini, se ataseaza telefonului si iti permite un control mai bun si mai precis. Practic nu mai folosesti ecranul pentru control ci butoanele dedicate ale acestui device. Practic sunt butoanele unui controller atasate telefonului.

Acest dispozitiv se poate folosi atat pe telefon cat si pe desktop folosind o conexiune Bluetooth. Dar are si USB Type C pentru incarcare si o autonomie de 100 de ore.

Continuare articol pe: arenait.ro

Translate »