Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

TrashOut ne ajuta sa mentinem planeta curata

image_print

TrashOut este o aplicatie de mobil disponibila pentru Android si iOS cu ajutorul caruia orice cetatean cu spirit civic poate raporta gunoi depozitat ilegal.

Am aflat de ea in cadrul unui eveniment de ecologizare a padurii Faget din judetul Cluj si urmeaza sa va spun cum functioneaza. Veti avea nevoie de un cont si apoi tot ce trebuie sa faceti, in momentul in care observati gunoi depozitat ilegal este sa-i faceti minim o poza. Dupa asta, va trebui sa completati cateva detalii legate de dimensiunea gunoiului ( daca incape in saci menajeri sau e nevoie de automobil pentru a fi transportat), tipul gunoiului, daca este accesibil pe jos, daca e intr-o pestera sau in apa, etc. si bineinteles locatia acestuia. Puteti opta pentru postare anonima.

Continuare articol pe: arenait.ro

Translate »