Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Microsoft a reusit sa stocheze filmul „Superman” pe o bucata de sticla cuart

image_print

Pastrarea datelor si ritmul in care acestea cresc de la un an la altul reprezinta o provocare pentru pastrarea lor intacta pe termen lung intr-un mediu sigur si rezistent.

Project Silica a luat nastere ca un parteneriat intre Microsoft si Warner Bros. avand ca scop gasirea unei metode de stocare eficiente si pe termen lung. Prima reusita a acestora o reprezinta stocarea intregului film Superman din 1978 pe o bucata de sticla silica cu dimensiunile  7.5 cm x 7.5 cm x 2 mm. Cantitatea de date stocate este de 75.6GB si au fost codate cu laser, iar apoi s-au folosit de machine learning pentru decodare.

Continuare articol pe: arenait.ro

Translate »