Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Termeni si conditii pentru folosirea acestui website

image_print

Articolul 1, Termeni generali:
Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.itcnewspaper.com (denumite in continuare „Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.itcnewspaper.com, ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.
In intelesul prezentelor Termeni si Condiţii: Site inseamna in continuare site-ul www.itcnewspaper.com; Administratorul Site-ului inseamna in continuare Biroul de imagine S.R.L. cu sediul în Str. Cetatea de balta, nr. 4, ap. 31, sector 6, Bucureşti; Serviciul inseamna orice serviciu oferit pe Site, şi / sau orice modul sau componentă a acestuia; Ofertantii inseamna in continuare vanzatorul / vanzatorii de produse sau furnizorul / furnizorii de servicii care ofera spre vanzare prin intermediul Site-ului produsele si serviciile lor; Utilizatorul inseamna in continuare orice persoana / persoane care viziteaza sau acceseaza Site-ul sau care doreste / doresc sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul.
Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea, astfel cum acestea sunt formulate în prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.
Prin inregistrare Utilizatorul acceptă prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa uilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea.

Articolul 2, Drepturile asupra continutului Site-ului:
Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere etc,) apartin Administratorului Site-ului si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.
Utilizatorul se obliga sa respecte toate drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Adminsitratorul Site-ului si partenerii sai le detin asupra / in legatura cu Site-ul, continutul acestuia, Serviciul, orice modul sau componenenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora.
Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului.
Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.
Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.
Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor sau orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.
Utilizatorii inteleg si accepta ca orice informatie prezenta pe Site nu este si nu poate fi considerata drept oferta de produse sau servicii venind din partea Administratorului Site-ului.
Utilizatorii inteleg si accepta ca informatiile prezentate pe Site au un caracter orientativ si in niciun caz si in niciun mod nu pot angaja raspunderea Administratorului Site-ului pentru corectitudinea si exactitatea acestora.

Articolul 3, Nota de informare privind protectia datelor personale:
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizează Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in condiţii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorului Site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor avand ca scop reclama, marketing si publicitate, statistica, furnizarea de bunuri si servicii si servicii pe internet.
Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele date personale ale sale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului. In momentul crearii contului fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Site prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.
Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il priveste si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.
Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare Utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa Administratorul Site-ului sau prin e-mail la adresa contact@itcnewspaper.com
Administratorul Site-ului este operator de date cu caracter personal inscris cu nr. 33145 in registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter parsonal a ANSPDCP.

Articolul 4, Legatura cu alte website:
Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.
Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe aceste site-uri de internet, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor.

Articolul 5, Limitarea raspunderii:
Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului, pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatori. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.
Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere decurgand din Serviciul, continutul, precum si produsele si serviciile oferite spre vanzare de catre Ofertanti pe care le pune la dispozitie pe Site, si niciun fel de garantii sau raspundere legata de utilizarea in orice mod a acestora sau de efectele juridice de orice fel pe care acestea le presupun. In nicio situatie Administratorul Site-ului nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea continutului, produselor si serviciilor prezentate pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestora, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale continutului Site-ului.
Utilizatorul inţelege si accepta ca Serviciul precum si tot continutul Site-ului sunt oferite „asa cum sunt”, “asa cum sunt disponibile”.
Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este doar un intermediar intre Ofertanti si Utilizatori, iar produsele si serviciile oferite spre vanzare si toate datele, informatiile cu privire si in legatura cu acestea sunt puse la dispozitia Utilizatorilor „asa cum sunt”, „asa cum sunt disponibile”. Utilizatorii inteleg si accepta sa foloseasca serviciul de vanzare la distanta a produselor si serviciilor pe riscul lor. In consecinta, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere cu privire la niciuna din informatiile si datele din conţinutul Site-ului, inclusiv dar nu numai cele referitoare la produsele sau serviciile oferite, sau nicio alta activitate legata de utilizarea, precum si niciun alt efect juridic derivand din acestea.
Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice alte servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului „asa cum sunt”, „asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor.
Utilizatorii inteleg si accepta ca Adminsitratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Adminsitratorului Site-ului.
In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si produsele si serviciile puse la dispozitia Utilizatorilor de catre Ofertanti. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe Site sau prin intermediul Serviciului, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.
In cazurile de forta majora Administratorul Site-ului si / sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exoneraţi total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.
Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe Administratorul Site-ului si / sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul.

Articolul 6, Modificarea Termenilor si Conditiilor:
Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si / sau utilizarea in orice mod a Serviciului.

Articolul 7, Legea aplicabila, litigii:
Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

Articolul 8, Cookies:

GDPR: nu colectam si nu stocam date personale. Datele colectate prin Cookies sunt anonimizate si sunt folosite doar pentru buna functionare a websiteului sau pentru statistici.
Daca nu sunteti de acord cu folosirea cookie va rugam sa nu folositi acest website.

Articolul 9, Neacceptarea conditiilor:
In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si aceste conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

Lasă un răspuns

Translate »