Sticla si metal imbinate elegant

Sticla si metal imbinate elegant

Android 5.0, Ecran Super AMOLED capacitive, 16M culori, dimensiune 5,1 inch, rezolutie QHD 1440 x 2560, pixels (~577 ppi), multitouch si Corning Gorilla Glass 4 si procesor care reduce consumul energetic Mai departe »

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Salonul Fotografului Roman, editia a 2-a

Vineri, 6 martie 2015 are loc la Palatul Parlamentului-sala de expoziții Constantin Brâncuși din Bucuresti, ora 18.00 Mai departe »

Curs Foto pentru copii

Curs Foto pentru copii

Durata cursului este de 1 luna si are 8 intalniri a cate doua ore pe saptamana, sambata si duminica. Mai departe »

Infografic Chart

Infografic Chart

Modelul website-ului Responsive a fost dezvoltat odata cu aparitia device-urilor mobile de genul smartphone sau tablete. Mai departe »

 

Microsoft oferă compensații deținătorilor Microsoft Band

image_print

Microsoft a anunțat că intenționează să pună capăt aplicațiilor și serviciilor Microsoft Band și Microsoft Dashboard începând cu data de 31 mai. Gigantul a încetat producția brățărilor încă de acum doi ani, dar a păstrat aplicațiile Band pentru a sprijini utilizatorii existenți. Acest lucru se va schimba însă de pe 31 mai, când serviciul va fi sistat și aplicațiile vor fi îndepărtate din Microsoft Store, Google Play și App Store.

Utilizatorii existenți ai brățării vor putea să își exporte datele înainte de sfârșitul lunii mai, iar serviciile furnizate de cloud vor înceta să funcționeze în iunie. Utilizatorii ar trebui să-și poată înregistra în continuare pașii zilnici, ritmul cardiac și antrenamentele, împreună cu datele legate de activitate și calitatea somnului. Dacă un utilizator Band resetează un dispozitiv, atunci îi va fi „imposibil să și-l reconfigureze”, conform spuselor celor de la Microsoft.

Continuare articol pe: http://techcafe.ro

Translate »